onsdag 7 oktober 2009

vad skall man säga.

Vad skall dom med fårkött till på denna pizzeria har rått, hund eller kattköttet tagit slut. Detta kött som skrönorna säger att det finns på en pizzeria.

Man kan ju fråga sig detta, priset på kött har antagligen gått upp för mycket så att denna ägare till pizzerian beslutade att ta dit levande djur istället så att man har tillgång till färskt kött. ;-)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Väldigt många muslimer i Sverige köper/äter inte kött som inte är halalslaktat. Istället för att åka till Ica och köpa kött så åker de till bönder och köper levande djur för att slakta själva enligt islams regler. Många köper flera får och säljer av en del av halal-köttet till bekanta och tjänar lite pengar på det samtidigt som de själva äter av det. Detta förklarar pizzagubbens agerande. Men jag vet inte hur man ska förklara myndigheternas regler. Hur kan en person som honom ens få öppna restaurang från första början? Borde man inte få gå en bra utbildning innan man får öppna restaurang? I många andra yrken så måste man ha legitimation men restaurangbranschen är befriad från det och så händer sånt här.


MVH

Invandrare från mellanöstern med vetskap!